VeluwsDrukwerk.nl is niet zomaar een bedrijf dat standaard producten verkoopt. VeluwsDrukwerk wil uw bedrukte product graag uniek maken. Dus voor iedere opdracht proberen wij er een persoonlijk tintje aan te geven zodat u echt een uniek product heeft om uit te delen of te gebruiken.

#MooiHeerde!

Natuurlijk verkopen wij ook door ons ontworpen producten. Zo vind u op deze webshop ook de producten uit de serie van #MooiHeerde! die wij zelf hebben ontworpen met taaltechnische ondersteuning van de ‘Dialectwârkgroep Heerde’. Een serie producten met het Heerder dialect en typische Heerder kenmerken.

Claudia de Breij

Shirts met quotes uit de oudejaarsconference van Claudia de Breij op oudjaarsavond 2022.

Daf

Daf fan? Wij van VeluwsDrukwerk in ieder geval wel! Leuke zelfontworpen artikelen zoals stickers, onderzetters, sleutelhangers vind je in deze categorie.

Standaard artikelen

Alle artikelen die niet in een specifieke categorie horen vind je onder het kopje ‘Standaard’.

Service-artikelen

Uw persoonlijke cadeau in laten pakken? Ook dat kan!

Kerst

De kerst is nu voorbij maar deze categorie bevat erg leuke producten. Deze zullen rond de kerst tijd weer online komen.

Hoe werken wij?

Wij nemen graag de tijd voor u om uw wensen duidelijk in kaart te brengen. Dit doen wij graag onder het genot van een kopje koffie of een bakkie thee in onze winkel. Een blikje fris kan natuurlijk ook! We zullen tijdens deze afspraak proberen alles in kaart te brengen zodat wij alles naar wens kunnen leveren.

Denkt u op voorhand dit is niet mogelijk? Vraag het ons gewoon want vaak is er meer mogelijk dan u zelf denkt.

preloader