Retourneren

Bedenktijd/retour

Kant en klare ontwerpen uit de webshop

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Neem dan even contact met ons op, dan kunnen we kijken of we er samen uit komen om u wel weer tevreden te stellen. Dat doen we graag!

Uitzondering maatwerk

Heeft u een ontwerp laten maken voor een shirt of ander product en is deze persoonlijk op maat volgens de door u aangegeven specificatie gemaakt? Dan is het niet mogelijk om het bestelde item te retourneren. Dit vanwege het persoonlijke ontwerp op het product dat we niet meer kunnen verkopen aan een andere klant. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Mocht er kwalitatief iets niet goed zijn of laat de bedrukking los? Neem dan contact met ons op via info@veluwsdrukwerk.nl en stuur in deze mail ook een foto mee van het probleem. Wij zullen dit vervolgens in behandeling nemen. Hierover nemen wij uiteraard contact met u op. Normaliter heeft u bij dit soort klachten altijd het retourrecht binnen 14 dagen.

Let op! De kleuren van onze producten kunnen in werkelijkheid afwijken van de kleuren zoals getoond op de website. Dit heeft te maken met de kleurechtheid van het scherm en het werkelijke product. Dit kunnen wij helaas niet garanderen omdat niet elk beeldscherm is gekalibreerd.

Kosten

De kosten voor retour van uw huisadres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Verstuur het pakket altijd met Track&Trace, dat is het bewijs dat u het heeft verstuurd. Zorg er ook voor dat de afzender duidelijk leesbaar is. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@veluwsdrukwerk.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Onderstaande producten worden niet retour genomen:

  • Producten die na het dragen van het artikel beschadigd zijn
  • Gedragen producten
  • Producten die door het dragen / gebruiken van het artikel vlekken bevatten
  • Producten die gepersonaliseerd / bedrukt zijn met een eigen ontwerp volgens de door u aangegeven specificatie

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is geen probleem als het om een kant en klaar ontwerp uit onze webshop gaat en binnen 14 dagen gemeld wordt. U kunt hiervoor contact opnemen met ons. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via email of telefoon. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

preloader