Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Kant en klare shirts uit de webshop die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen. Soms zijn producten of materialen niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Wij proberen zoveel mogelijk per Brievenbuspakje+ via PostNL te versturen, mits het aantal producten dat natuurlijk toelaat. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Wij verzenden bestellingen van maandag tot en met zaterdag.

De verzendkosten bedragen*:

Brievenbuspakje+ Pakket Groot Pakket
€ 4,10 per Brievenbuspakje+
Voor bestellingen die door de brievenbus passen
Met Track&Trace code
Afmeting van max. 38 x 26,5 x 3,2 cm en tot max. 2 kg
Geschikt voor 1 tot en met 4 shirts.
€ 6,75 per Pakket
Voor bestellingen onder de € 100,-
Met Track&Trace code
Afmeting van max. 100 x 50 x 50 cm en tot max. 10 kg
Geschikt voor 5 en meer shirts.
€ 13,00 per Groot Pakket
Voor bestellingen onder de € 100,-
Met Track&Trace code
Afmeting van max. 176,5 x 78 x 58 cm en tot max. 23 kg
Geschikt voor de grootste bestellingen.
*Wijzigingen voorbehouden. De meest actuele tarieven vind u altijd op de website van PostNL.


Track&Trace

Bij alle bestellingen, dus zowel brievenbuspakjes als pakketpost, sturen we je per e-mail een Track &Trace code zodat u kunt zien waar uw pakketje zich bevindt. Ook voor kleinere bestellingen kiezen wij voor een Brievenbuspakje+ omdat er een Track&Trace code bij zit. Dit geeft meer zekerheid dat het (kleine) pakje juist aan komt. Met enkel gebruik van postzegels is dat minder zeker. Heeft u na drie werkdagen uw bestelling nog niet binnen? Neem dan even contact op, dan zoeken we het voor u uit.

preloader